Przepis na CAMEMBERT A LA
SKŁADNIKI DO CAMEMBERT A LA co to jest
Gotowanie CAMEMBERT A LA VIERGE. Składniki do G BULKI TARTEJ    •  CWIARTKI CAMEMBERTA    • .

Jak ugotować CAMEMBERT A LA VIERGE

Definicja CAMEMBERT A LA VIERGE: Składniki •  1 JAJKO
  
•  3 LYZKI MAKI
  
•  25 G BULKI TARTEJ
  
•  CWIARTKI CAMEMBERTA
  
•  PIETRUSZKA PECZEK
  
•  OLEJ DO SMAZENIA S/P
   Etapy przygotowania 1.  ROZMIESZAC JAJKO DO INNYCH NACZN WSYPAC MAKA BULKA TARTA. KAZDA CWIARTKE SERA OBTOCZYC W MACE NASTEPNIE W ROZMACOWANYMJAJKU A NA SAM KONIEC W BULCE TARTEJ ZWRUCIC UWAGE TRZEBA ZEBY SER BYL DOBRZE ZAKRYTY ODSTAWIC DO LODOWKI
    
2.  ODDIELIC LISTKI PIETRUSZKI OD LODYZEK. OLEJ ROZGRZAC DO 190 STOPNI WLOZYC NA 2 SEKUNDY PIETRUSZKE DO OLEJU PO 2 SEK. WYCIAGNAC ODLOZYC NA PAPIEZE PERGAMINOWYM AZ OBCIEKNIE LEKKO POSOLIC
    
3.  PONOWNIE ROZGRZAC OLEJ WKLADAC OSTROZNIE CWIARTKI SERA I SMAZYC OK 2 MIN AZ SER SIE RW SRODKU SIE ROZTOPI A BRZEGI ZARUMIENIA KAZDA CWIARTKE UMIESCIC NA OSOBNYM TALEZYKU UDEKOROWAC PIETRUSZKA
    
4.  TAK PRZYZADZONY SER MOZNA PODAWAC Z CIEPLA ZURAWINA BRUSZNICAMI LUB INNYMI KWASNYMI DZEMAMI GALARETKAMI I SOSAMI OCZYWISCIE JAK ZAWSZE MUSIMY PAMIETAC ZE PRZED PODANIEM ZAWSZE TRZEBA WYCIERAC BOKI TALEZA JESLI NP. NAM SKAPNIE OLEJ W TYM PRZYPADKU

Czym jest CAMEMBERT A LA VIERGE znaczenie w Słownik C .