Przepis na Cukinia faszerowana
SKŁADNIKI DO CUKINIA co to jest
Gotowanie Cukinia faszerowana. Składniki do pomidor ząbek czosnku mała cebula oregano sól pieprz.

Jak ugotować Cukinia faszerowana

Definicja CUKINIA FASZEROWANA: Składniki: 4 małe cukinie 20 dag mięsa mielonego pomidor ząbek czosnku mała cebula oregano sól pieprz Sposób przygotowania: Cukinię przekroić wzdłuż na pół, wydrążyć łyżeczką miąższ. Miąższ, pomidor, cebulę i czosnek drobno posiekać, wymieszać z mięsem, doprawić solą, pieprzem i oregano. Napełnić farszem połówki cukini. Po rozgrzaniu piekarnika do 200 st.C wstawić cukinię i piec 20 min. Podawać na gorąco z sosem pomidorowym (keczupem), przybrać marynowanym selerem (pociętym w “zapałki”) i posiekaną natką pietruszki.

Czym jest Cukinia faszerowana znaczenie w Słownik C .