Przepis na Czekoladowe
SKŁADNIKI DO CZEKOLADOWE co to jest
Gotowanie Czekoladowe kartofelki. Składniki do zmielonych biszkoptów • szkl. cukru • 4 łyżki kakao.

Jak ugotować Czekoladowe kartofelki

Definicja CZEKOLADOWE KARTOFELKI: Składniki • 2 szkl. orzechów laskowych • szkl. zmielonych biszkoptów • szkl. cukru • 4 łyżki kakao • sok z pomarańczy ok szklanka • 5-6 łyżek 30% smietanki Etapy przygotowania 1. Orzechy zemleć. wymieszać z biszkoptami, cukrem i połową kakao. 2. Dodać alkohol, śmietanke oraz sok z pomarańczy.Wyrobić masę. 3. Z masy formować kuleczki o średnicy ok 5 cm. Wstawic do lodówki na ok 90 minut.

Czym jest Czekoladowe kartofelki znaczenie w Słownik C .