Przepis na Dip cytrynowy
SKŁADNIKI DO DIP CYTRYNOWY co to jest
Gotowanie Dip cytrynowy. Składniki do z cytryny- 4 łyżki soku z pomarańczy- skórki z 1 limonki- 1.

Jak ugotować Dip cytrynowy

Definicja DIP CYTRYNOWY: Produkty: - 2 łyżki soku z limonki
- 2 łyżki soku z cytryny
- 4 łyżki soku z pomarańczy
- skórki z 1 limonki
- 1 cytryny i 1 pomarańczy
- 100 g kefiru
- 100 g jogurtu
- sól Wykonanie: W rondlu na dużym ogniu zagotować: sok z cytrusów, pół łyżeczki skórki z limonki, ćwierć łyżeczki skórki z cytryny, pół łyżeczki skórki z pomarańczy. Gotować, aż powstanie ok. 1 łyżki gęstego syropu. Wystudzić.Wymieszać syrop cytrusowy z jogurtem i kefirem, doprawić solą do smaku, schłodzić. Przed podaniem posypać pozostałymi skórkami z cytrusów.

Czym jest Dip cytrynowy znaczenie w Słownik D .