Przepis na Dorsz w sosie
SKŁADNIKI DO DORSZ W SOSIE co to jest
Gotowanie Dorsz w sosie musztardowym. Składniki do soli, olej, 1/2 łyżki musztardy, pieprz, łyżka.

Jak ugotować Dorsz w sosie musztardowym

Definicja DORSZ W SOSIE MUSZTARDOWYM: Produkty 100g dorsza,
suszony estragon,
szczypta soli,
olej,
1/2 łyżki musztardy,
pieprz,
łyżka śmietany,
łyżka rzeżuchy,
1/10 l wywaru z warzyw Wykonanie Dorsz posypać solą i estragonem, usmażyć w małej ilości oleju, odstwić w ciepłe miejsce.
Musztardę rozmieszać na tej samej patelni ze śmietaną,
wlać wywar, zagotować, doprawić.
Rybę polac sosem, posypac posiekaną rzeżuchą.
Podawać z ziemniakami z wody.

Czym jest Dorsz w sosie musztardowym znaczenie w Słownik D .