Przepis na Fasola z
SKŁADNIKI DO FASOLA Z co to jest
Gotowanie Fasola z wieprzowiną po hiszpańsku. Składniki do wieprzowiny,1 średnia cebula,1 ząbek.

Jak ugotować Fasola z wieprzowiną po hiszpańsku

Definicja FASOLA Z WIEPRZOWINĄ PO HISZPAŃSKU: Składniki Przepis 40 dag bialej fasoli,
25 dag wieprzowiny,
1 średnia cebula,
1 ząbek czosnku,
200 ml przecieru pomidorowego,
6 plasterków hiszpańskiej kiełbasy czosnkowej ( można zast?pić czosnkowym salami),
oliwa z oliwek,
sól i pieprz.

Fasolę przebrać, umyć i namoczyć na noc. Następnego dnia ugotować na wolnym ogniu. Pod koniec gotowania posolić. Lekko przestudzić, odcedzić. Wieprzowinę oczyścić, umyć, pokroić w kostkę i zrumienić na oliwie. Obraną cebulę opłukać, drobno posiekać i wraz z przeci?niętym przez praskę czosnkiem zrumienić na oliwie, dodać przecier pomidorowy, przyprawić solą i pieprzem. Dodać wieprzowinę, fasolę i pokrojoną w paseczki kiełbasę. Dusić pod przykryciem do miękkości mięsa.

Czym jest Fasola z wieprzowiną po znaczenie w Słownik F .