Przepis na Fasolka po grecku
SKŁADNIKI DO FASOLKA PO GRECKU co to jest
Gotowanie Fasolka po grecku. Składniki do minutTrudność: bardzo łatwaSkładniki na 2 porcje • 1 kg.

Jak ugotować Fasolka po grecku

Definicja FASOLKA PO GRECKU: Przygotowanie: pół godziny

Duszenie: 20 minut

Trudność: bardzo łatwa


Składniki na 2 porcje

• 1 kg fasolki szparagowej bez łyka • 2 cebule • 2 marchewki • 5 łyżki keczupu • 2 łyżki oleju • sól do smaku
Etapy przygotowania

1. Fasolkkę pokroić na kawałki pogotoweać w osolonej wodzie odcedzić cebulkę pokrojoną w piórka i marchew utartą na grubszej tarce poddusić na oleju wymieszać wszystko razem przyprawić do smaku i jeszcze chwilę poddusić można jeść na ciepło i na zimno można też przełożyć do słoików pasteryzować ok 15 minut i schować na zimę.

Czym jest Fasolka po grecku znaczenie w Słownik F .