Przepis na Galaretka na
SKŁADNIKI DO GALARETKA NA co to jest
Gotowanie Galaretka na białym winie. Składniki do butelka białego wina (0.7 l), 20 dag mandarynek.

Jak ugotować Galaretka na białym winie

Definicja GALARETKA NA BIAŁYM WINIE: Składniki: 2 opakowania galaretki cytrynowej, 1 butelka białego wina (0.7 l), 20 dag mandarynek. Przybranie: 8 wiśni koktajlowych. Sposób przyrządzenia: Wino podgrzać do temp. 60 st.C i rozpuścić w nim galaretkę, stale mieszając. Następnie ostudzić ją w lodówce. Mandarynki umyć, obrać i podzielić na cząstki. Przed podaniem galaretkę posiekać, przełożyć do pucharków razem z mandarynkami i udekorować wiśniami.

Czym jest Galaretka na białym winie znaczenie w Słownik G .