Przepis na Galaretka z pstrąga
SKŁADNIKI DO GALARETKA Z co to jest
Gotowanie Galaretka z pstrąga. Składniki do włoszczyzna do zupy mała żelatyna sól, pieprz Wykonanie.

Jak ugotować Galaretka z pstrąga

Definicja GALARETKA Z PSTRĄGA: Składniki średniej wielkości pstrąg marchewka włoszczyzna do zupy mała żelatyna sól, pieprz Wykonanie Pstrąga dokładnie wyczyścić, pokroić w dzwonki, a te poprzecinać na pół i posolić. Ugotować wywar z włoszczyzny, przyprawić go solą i pieprzem. Zostawić go na małym ogniu, włożyć pstrąga, ale nie gotować, tylko sparzyć prze jakieś 30 sekund. Delikatnie wyjąć. Poukładać na niezbyt głębokim półmisku razem z plasterkami marchewki i zalać przecedzonym wywarem z dokładnie wymieszaną wg przepisu żelatyną. Wywaru wlać na pstrąga tylko tyle, żeby go przykrył. Przyozdobić listkami pietruszki. Jak ostygnie wstawić do lodówki. Podawać z ładnie ułożonymi plasterkami cytryny.

Czym jest Galaretka z pstrąga znaczenie w Słownik G .