Przepis na GORĄCA BIAŁA
SKŁADNIKI DO GORĄCA BIAŁA co to jest
Gotowanie GORĄCA BIAŁA CZEKOLADA. Składniki do procentowej 225 g posiekanej białej czekolady 2.

Jak ugotować GORĄCA BIAŁA CZEKOLADA

Definicja GORĄCA BIAŁA CZEKOLADA: Składniki 2 szklanki mleka 2 szklanki śmietany 18- procentowej 225 g posiekanej białej czekolady 2 łyżki cukru 2 łyżeczki esencji waniliowej 50 ml brandy (ewentualnie) duże kawałki kory cynamonowej do przybrania Przygotowanie Wlać mleko i śmietankę do rondla o grubym dnie i podgrzewać na średnim ogniu przez 5 minut. Dodać posiekaną białą czekoladę, cukier oraz esencję waniliową i mieszać składniki, aż się rozpuszczą. Można dodać brandy. Wlać gorącą białą czekoladę do filiżanek i ozdobić kawałkami cynamonu.

Czym jest GORĄCA BIAŁA CZEKOLADA znaczenie w Słownik G .