Przepis na Gorące cannelloni
SKŁADNIKI DO GORĄCE CANNELLONI co to jest
Gotowanie Gorące cannelloni. Składniki do mielonego mięsa • 5 pieczarek • cebula • puszka pomidorów.

Jak ugotować Gorące cannelloni

Definicja GORĄCE CANNELLONI: SKŁADNIKI: • opakowanie cannelloni • 1/2 kg mielonego mięsa • 5 pieczarek • cebula • puszka pomidorów • sól, pieprz • 20 dag startego sera • 2 szklanki mleka • łyżka mąki • łyżka masła • 2 łyżki oleju WYKONANIE: 1. Cebulę posiekaj, podsmaż na oleju. Dodaj mięso, przesmaż. Przypraw. Poszatkuj pieczarki, dodaj do mięsa. Duś 15 min, pod koniec dołóż pomidory (bez sosu). 2. Ostudź, wymieszaj z połową sera. Farszem napełnij cannelloni. Ułóż w żaroodpornym naczyniu. Na maśle zrumień mąkę, dodaj mleko i sos z pomidorów, przypraw. Polej cannelloni, posyp serem. 3. Zapiekaj pod przykryciem ok. 40 min. 10 min przed końcem odkryj, aby zrumienić.

Czym jest Gorące cannelloni znaczenie w Słownik G .