Przepis na Gorące kanapki z
SKŁADNIKI DO GORĄCE KANAPKI Z co to jest
Gotowanie Gorące kanapki z przecierem pomidorowym. Składniki do plaster goudy- kilka cienkich jak.

Jak ugotować Gorące kanapki z przecierem pomidorowym

Definicja GORĄCE KANAPKI Z PRZECIEREM POMIDOROWYM: Produkty: - 2 cienkie kromki jasnego chleba
- plaster goudy
- kilka cienkich jak papier plasterków czerwonej cebuli
- 1 jajko
- łyżeczka przecieru pomidorowego
- szczypiorek
- sól
- pieprz
- masło Wykonanie: Skórkę chleba lekko zwilżamy wodą, rozsmarowując ją palcem. Jedną kromkę smarujemy przecierem, kładziemy na niej plaster sera i plasterki cebuli. Przykrywamy drugą kromką, ściskamy. Jajko rozbijamy na płaskim talerzu, dodając sól i pieprz. Kanapkę wkładamy do jajka najpierw jedną, potem drugą stroną tak, by chleb "wypił" zawartość talerza. Smażymy z obu stron na maśle, na złoty kolor. Podajemy natychmiast, obficie posypując posiekanym szczypiorkiem.

Czym jest Gorące kanapki z przecierem znaczenie w Słownik G .