Przepis na GRECKIE PIECZARKI
SKŁADNIKI DO GRECKIE PIECZARKI co to jest
Gotowanie GRECKIE PIECZARKI. Składniki do czosnku • 3 średnie pomidory • 4 łyżki oliwy • 1 łyżka.

Jak ugotować GRECKIE PIECZARKI

Definicja GRECKIE PIECZARKI: Składniki • 50 dkg pieczarek • 1 cebula • 2 ząbki czosnku • 3 średnie pomidory • 4 łyżki oliwy • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki • 2 łyżki białego wytrawnego wina • 1/2 mielonej kolendry • sól, pieprz Etapy przygotowania 1. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć nasiona, miższ pokroić w kostkę. 2. Cebulę obrać i drobno posiekać. 3. Czosnek przecisnąć przez praskę. 4. Pieczarki umyć i pokroić w plasreki. 5. Wszystkie składniki wymieszać i smażyć na rozgrzanym tłuszczu ok. 5 min. 6. Podlać winem, przyprawić solą i peprzem oraz sproszkowana kolendrą. 7. dusić jeszcze okolo 15 min. 8. Posypać posiekana pietruszką. 9. Podawać na ciepło lub na zimno.

Czym jest GRECKIE PIECZARKI znaczenie w Słownik G .