Przepis na Groszek zielony po
SKŁADNIKI DO GROSZEK ZIELONY co to jest
Gotowanie Groszek zielony po francusku. Składniki do główka salaty, 5 małych cebul, 2 łyżki.

Jak ugotować Groszek zielony po francusku

Definicja GROSZEK ZIELONY PO FRANCUSKU: Produkty 2 szklanki zielonego groszku, 1 mała główka salaty, 5 małych cebul, 2 łyżki posiekanego szczypiorku, 6 dag masla, 2 łyżeczki cukru, sól.  Wykonanie Sałatę umyć, osączyć, drobno pokroić. Obraną cebulę opłukać, drobno pokroić. Groszek opłukać, wrzucić do rondla przygotowane warzywa, dodać masło, sól i cukier. Zalać niewielką ilością wrzącej wody. Ugotować w odkrytym rondlu do miękkości. 

Czym jest Groszek zielony po francusku znaczenie w Słownik G .