Przepis na Grzanki
SKŁADNIKI DO GRZANKI co to jest
Gotowanie Grzanki. Składniki do plasterków szynki, 3 jaja, 2 łyżki mleka, paski czerwonej papryki.

Jak ugotować Grzanki

Definicja GRZANKI: Składniki 6 dużych kromek chleba pytlowego, 6 plasterków szynki, 3 jaja, 2 łyżki mleka, paski czerwonej papryki, łyżka groszku konserwowego, kilka listków sałaty, pęczek rzodkiewek, 3 łyżki oleju, sól, pieprz Sposób przyrządzania Jaja ubić z mlekiem, przyprawić. Kanapki z szynką zanurzyć w masie jajecznej i usmażyć na rozgrzanym oleju. Przyciąć grzanki, nadając im różne kształty (np. zwierzątek), ułożyć na liściach sałaty, udekorować papryką, rzodkiewkami i groszkiem.

Czym jest Grzanki znaczenie w Słownik G .