Przepis na Grzyby z jajkiem
SKŁADNIKI DO GRZYBY Z JAJKIEM co to jest
Gotowanie Grzyby z jajkiem. Składniki do cebulesól, pieprz2 łyżki oleju4 jajkazielona pietruszka.

Jak ugotować Grzyby z jajkiem

Definicja GRZYBY Z JAJKIEM: 50 dag młodych grzybów ( podgrzybki, koĽlaki)
2 cebule
sól, pieprz
2 łyżki oleju
4 jajka
zielona pietruszka Grzyb oczyścić, opłukać, osączyć. Większe pokroić na kawałki. Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju, dodać grzyby, krótko podsmażyć, zmniejszyć ogień i dusić 15 min. Przyprawić solą i pieprzem. Grzyby przesunąć na bok, na patelnię wybić jajka, oprószyć solą, nie mieszać. Potrawę trzymać na patelni do czasu, aż białko i czę?ciowo żółtka się zetną. Posypać posiekaną naci?.

Czym jest Grzyby z jajkiem znaczenie w Słownik G .