Przepis na GUACAMOLE
SKŁADNIKI DO GUACAMOLE co to jest
Gotowanie GUACAMOLE. Składniki do zielone papryczki chili, 1 czerwona czuszka z pestkami, 2.

Jak ugotować GUACAMOLE

Definicja GUACAMOLE: Składniki 1 dojrzały pomidor, 1 dymka, 2 świeże zielone papryczki chili, 1 czerwona czuszka z pestkami, 2 dojrzałe awokado, 4 łyżki soku z limonki, 4 ząbki czosnku, 4 łyżki oliwy lub oleju rzepakowego, 2 łyżki ziela kolendry (ewentualnie natka pietruszki) sól i pieprz. Wykonanie Pomidora myjemy i usuwamy nasadę ogonka. Biała częsć dymki wraz z pomidorami drobno siekamy. Zielone chili odpestkować i bardzo drobno posiekać, a czuszkę i czosnek zmiksować z oliwą. Awokado obieramy, usuwamy pestki i rozgniatamy widelcem na miazgę. Pamiętajcie, że teraz dodajemy do awokado sok z limonki by masa nie zbrazowiała. Całość dokładnie mieszamy, solimy i doprawiamy pieprzem. Od razu podajemy.

Czym jest GUACAMOLE znaczenie w Słownik G .