Przepis na Gulasz czerwony z
SKŁADNIKI DO GULASZ CZERWONY co to jest
Gotowanie Gulasz czerwony z fasolką. Składniki do 3 łyżki przecieru pomidorowego • 1 opakowanie.

Jak ugotować Gulasz czerwony z fasolką

Definicja GULASZ CZERWONY Z FASOLKĄ: Składniki • 60 dag wołowiny zrazówki • 2 cebule • 3 łyżki przecieru pomidorowego • 1 opakowanie mrożonej zielonej fasolki szaragowej ciętej • sól • pieprz • papryka słodka • papryka ostra • olej do smażenia - 4 łyżki • 3/4 szklanki przegotowanej wody Etapy przygotowania 1. Mięso umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić w średniej wielkości kostkę. Cebule pokroić w kostkę. 2. W garnku o grubszym dnie rozgrzać olej, zeszklić na nim cebulę. Przasmażoną cebulkę solidnie posolić, popieprzyć, dodać papykę słodką i trochę ostrej (w zależności od ostrości jaką chcemy uzyskać). 3. Do przyprawionej cebuli wrzucić mieso i smażyć, aż każdy kawałek się "zetnie". Zalać przegotowaną wodą, wymieszać i dusić pod przykryviem ok 30 minut, co jakis czas mieszając. 4. Po tym czasie wrzucić zamrożoną fasolkę, dodać jeszcze trochę wody i dusić aż fasolka i mięso będa miękkie. 5. Gdy gulasz jest miękki dodać przecier pomidorowy, wymieszać porządnie i doprawić do smaku. Podawać z ziemniakami.

Czym jest Gulasz czerwony z fasolką znaczenie w Słownik G .