Przepis na Gulasz czeski
SKŁADNIKI DO GULASZ CZESKI co to jest
Gotowanie Gulasz czeski. Składniki do papryka w proszku, - kminek, - kostka rosołowa, - trochę mąki.

Jak ugotować Gulasz czeski

Definicja GULASZ CZESKI: Składniki: - 2 grube parówki,
- 5-6 ziemniaków,
- papryka w proszku,
- kminek,
- kostka rosołowa,
- trochę mąki żeby zagęścić,
- sól, pieprz do smaku. Przepis: Parówki kroimy na małe kawałki, wrzucamy do garnka na rozgrzany olej. Troszkę podsmażamy i posypujemy obficie papryka. Dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki i zalewamy wszystko woda. Wrzucamy kostkę rosołową, dużo kminku, sól i pieprz do smaku. Jak już ziemniaki są miękkie zagęszczamy wszystko mąką.

Czym jest Gulasz czeski znaczenie w Słownik G .