Przepis na Gulasz po wiedensku
SKŁADNIKI DO GULASZ PO co to jest
Gotowanie Gulasz po wiedensku. Składniki do cebuli7 Lyzek oleju3 Lyzki slodkiej papryki w.

Jak ugotować Gulasz po wiedensku

Definicja GULASZ PO WIEDENSKU: Składniki Przepis 1 kg wolowiny na gulasz
1 kg cebuli
7 Lyzek oleju
3 Lyzki slodkiej papryki w proszku
1/2 Lyzki ostrej papryki w proszku
2 Lyzki octu jablkowego
1/2 L wody
1 Lyzka koncentratu pomidorowego
2-3 zabki czosnku
2 lyzeczki mielonego kminku
1 Lyzka Majeranku
Söl i pieprz Drobno posiekana cebulke podpiec na goracym oleju na zloty kolor, dopiero teraz dodac mieso,ktöre uprzednio kroimy w kostke.Dusic razem mieszajac od czasu do czasu,az mieso nabierze brazowego koloru.Teraz wsypujemy obie papryki zalewamy octem i woda.
Dodajemy tez koncentrat,pokrojony czosnek,kminek,majeranek oraz söl i pieprz.
W przykrytym garnku ,na srednim ogniu dusimy to wszystko 90 min.
Mozna i dluzej (zalezy jakie mieso),ale trzeba wtedy dolac jeszcze troche wody.
Gulasz ten mieszamy czasami w trakcie duszenia.
(Ma zrobic sie pyszny,gesty sos z tej ilosci cebuli,o pikantno-slodkawym smaku).

Czym jest Gulasz po wiedensku znaczenie w Słownik G .