Przepis na Gulasz pustelnika
SKŁADNIKI DO GULASZ PUSTELNIKA co to jest
Gotowanie Gulasz pustelnika. Składniki do cebule, 2 ząbki czosnku • 2 łyżeczki czerwonej ostrej.

Jak ugotować Gulasz pustelnika

Definicja GULASZ PUSTELNIKA: Składniki • 70 dag wołowiny • łyżka oleju, 2 cebule, 2 ząbki czosnku • 2 łyżeczki czerwonej ostrej papryki, 1 łyżeczka kminku • 1 łyżeczka majeranku, sól, 1/2 kg ziemniaków, 2 strąki papryki • 25 dag pomidorów, 1 główka kapusty Etapy przygotowania 1. Pokrojone w drobną kostkę mieszamy z posiekaną cebulą, czosnkiem, kminkiem, mieloną papryką, majerankiem i solą. Dusimy pod przykryciem z niewielką ilością wody. 2. Pokrojoną w paski paprykę, ziemniaki w kostkę, pomidory w ćwiartkach i poszatkowaną kapustę dodajemy pod koniec gotowania do mięsa, dolewamy wody i dusimy do pełnej miękkości.

Czym jest Gulasz pustelnika znaczenie w Słownik G .