Przepis na Gulasz wieprzowy z
SKŁADNIKI DO GULASZ WIEPRZOWY co to jest
Gotowanie Gulasz wieprzowy z rzepą. Składniki do wieprzowego bez kości, 2 łyżki mąki, tłuszcz, 200.

Jak ugotować Gulasz wieprzowy z rzepą

Definicja GULASZ WIEPRZOWY Z RZEPĄ: Składniki 2 kg rzepy (6 - 8 sztuk), 1 kg mięsa wieprzowego bez kości, 2 łyżki mąki, tłuszcz, 200 ml gęstej kwaśnej śmietany sól. Sposób wykonania Rzepę obrać, pokroić na ósemki i gotować 30 min w lekko osolonej wodzie. W tym czasie obsmażyć pokrojone w kostkę mięso. Ugotowaną rzepę odcedzić i dodać do mięsa i razem dusić 45 min. Wlać śmietanę wymieszaną z mąką. Mieszając zagotowac. Dusić na wolnym ogniu jeszcze 5 min. Podawać z ziemniakami i surówką.

Czym jest Gulasz wieprzowy z rzepą znaczenie w Słownik G .