Przepis na Gulasz z piwem
SKŁADNIKI DO GULASZ Z PIWEM co to jest
Gotowanie Gulasz z piwem. Składniki do dag mąki,piwo jasne,100 ml śmietany,15 dag sera twarogowego.

Jak ugotować Gulasz z piwem

Definicja GULASZ Z PIWEM: 50 dag wołowiny bez kości,
tłuszcz,
8 dag cebuli,
2 dag mąki,
piwo jasne,
100 ml śmietany,
15 dag sera twarogowego,
sól, pieprz

Mięso umyć, wyżyłować, pokroić w dość duż? kostkę, posypać przyprawami i m?ką, zrumienić na silnie rozgrzanym tłuszczu razem z obraną, opłukaną i pokrojoną w kostkę cebul?, skropić piwem i dusić na małym ogniu pod przykryciem. Pod koniec duszenia dodać ?mietanę wymieszaną z pozostał? m?ką, doprawić. Włożyć pokrojony w kostkę ser twarogowy. Podawać z kluskami.

Czym jest Gulasz z piwem znaczenie w Słownik G .