Przepis na Halibut w sosie
SKŁADNIKI DO HALIBUT W SOSIE co to jest
Gotowanie Halibut w sosie jabłkowym. Składniki do    •  trawa żubrowa    •  sól, pieprz, cytryna   .

Jak ugotować Halibut w sosie jabłkowym

Definicja HALIBUT W SOSIE JABŁKOWYM: Składniki •  filet z halibuta
  
•  sok jabłkowy
  
•  trawa żubrowa
  
•  sól, pieprz, cytryna
  
•  mąka ziemiaczana
  
•  cukier
   Etapy przygotowania 1.  Halibuta nacieramy przyprawami i gotujemy do miękkości.
    
2.  W garnku gotujemy sok jabłkowy razem z trawą żubrową, dodajemy trochę cukru i soku z cytryny.
    
3.  Gdy sok się zagotuje wyciągamy trawę żubrową i lekko zagęszczamy mąką ziemiaczaną.
    
4.  Talerz polewamy sosem, na sos kładziemy halibuta, na wierzch także polewamy sosem.

Czym jest Halibut w sosie jabłkowym znaczenie w Słownik H .