Przepis na Hamburger po
SKŁADNIKI DO HAMBURGER PO co to jest
Gotowanie Hamburger po teksańsku. Składniki do cebule- po 1/2 str?ka zielonej i czerwonej papryki.

Jak ugotować Hamburger po teksańsku

Definicja HAMBURGER PO TEKSAŃSKU: - 40 dag mielonej wołowiny
- 2 średniej wielkości cebule
- po 1/2 str?ka zielonej i czerwonej papryki
- 1 łyżka margaryny
- 3 łyżki ketchupu
- 2 łyżki startego chrzanu
- sól
- 4 bułki do hamburgerów (najlepiej z sezamem)

Cebule obierz z łupinek, wypłucz, osusz i pokrój w talarki. Z papryk usuń gniazda nasienne, a umyte i osuszone str?ki pokrój w paski. Następnie pokrojone warzywa obsmaż na margarynie, by stały się chrupi?ce. Ketchup starannie wymieszaj z chrzanem, a potem z warzywami z patelni. Trzymaj ten sos na ciepłej płytce kuchenki lub w rozgrzanym wył?czonym piekarniku. Mięso przypraw do smaku solą, podziel na 4 równe czę?ci. Z każdej uformuj płaski okr?gły kotlet, czyli burger. Upiecz wszystkie na ruszcie grilla lub piekarnika, albo usmaż na dobrej teflonowej patelni. Zanim będ? gotowe, przekrój bułki na pół, owiń foli? i podgrzej w piekarniku. Włóż między połówki bułek hamburgery oraz porcję warzyw z sosem i od razu podawaj.

Czym jest Hamburger po teksańsku znaczenie w Słownik H .