Przepis na Hamburgery wołowe
SKŁADNIKI DO HAMBURGERY co to jest
Gotowanie Hamburgery wołowe z grilla z guacamole i grzybami. Składniki do posiekana cebula 2 łyżki.

Jak ugotować Hamburgery wołowe z grilla z guacamole i grzybami

Definicja HAMBURGERY WOŁOWE Z GRILLA Z GUACAMOLE I GRZYBAMI: SKŁADNIKI: HAMBURGERY: 700 g mielonej wołowiny 1 posiekana cebula 2 łyżki sosu worcester sól pieprz zrumienione na grillu bułki sezamowe GRZYBY: 2 szklanki pokrojonych w plastry pieczarek 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka sosu worcester GUACAMOLE: 1 awokado 1 ząbek czosnku 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka soku pomarańczowego SOS: 3 łyżki sosu Pickapeppa 3 łyżki ketchupu 1 łyżeczka musztary francuskiej 1 łyżka płynnego miodu WYKONANIE: Przygotować grzyby: wszystkie składniki na grzyby zmieszać i odstawić na 30 minut. Przygotwać guacamole: awokado rozgnieść z czosnkiem, sokiem z cytryny i sokiem pomidorowym na gładką masę. Przygotować sos: wszystkie składniki na sos zmieszać i odstawić do lodówki. Przygotować hamburgery: składniki na hamburgery wymieszać w misce (poza bułkami sezamowymi), ugniatając na jednolitą masę. Następnie masę mięsną podzielić na 6 porcji, uformować spłaszczone kule i piec je na rozgrzanym grillu przez ok. 30 minut. Upieczone podawać między dwoma połówkami bułki sezamowej z dodatkiem grzybów, guacamole i sosu.

Czym jest Hamburgery wołowe z grilla z znaczenie w Słownik H .