Przepis na Imbirowe śledzie
SKŁADNIKI DO IMBIROWE ŚLEDZIE co to jest
Gotowanie Imbirowe śledzie. Składniki do włoskich5 dag suszonego piernikałyżka musztardyłyżka miodu.

Jak ugotować Imbirowe śledzie

Definicja IMBIROWE ŚLEDZIE: 50 dag filetów z matiasów
15 dag orzechów włoskich
5 dag suszonego piernika
łyżka musztardy
łyżka miodu gryczanego
łyżka startego imbiru
szklanka oleju
5 ziaren ziela angielskiego
5 goĽdzików
6 ziaren pieprzu
laska cynamonu
3-4 cm kł?cza imbiru

Olej podgrzać z obranym kł?czem imbiru, cynamonem, zielem angielskim, goĽdzikami i pieprzem. Orzechy utrzeć ze startym piernikiem i imbirem, musztard? i miodem. Opłukane filety posmarować past? od wewnętrznej strony, zwinąć w rulony, ułożyć w słoiku, zalać olejem z przyprawami. Chłodzić 1-2 dni.

Czym jest Imbirowe śledzie znaczenie w Słownik I .