Przepis na Indyjski przysmak
SKŁADNIKI DO INDYJSKI co to jest
Gotowanie Indyjski przysmak kokosowy. Składniki do kokosowych •  175 gram mleka skondensowanego • .

Jak ugotować Indyjski przysmak kokosowy

Definicja INDYJSKI PRZYSMAK KOKOSOWY: Składniki •  75 gram masła •  200 gram wiórków kokosowych •  175 gram mleka skondensowanego •  ew. różowy barwnik spożywczy Etapy przygotowania 1. Do garnuszka wkładamy masło i topimy je na małym ogniu, a następnie dodajemy wiórki kokosowe i mieszamy. Wlewamy mleko (i ew. barwnik) i wszystko gotujemy przez ok. 10 minut, ciągle mieszając. 2. Garnek zdejmujemy z ognia i studzimy. Schłodzoną masę formujemy i kroimy na prostokąty. Chłodzimy przez godzinę w lodówce i podajemy.

Czym jest Indyjski przysmak kokosowy znaczenie w Słownik I .