Przepis na Koreczki z salami
SKŁADNIKI DO KORECZKI Z SALAMI co to jest
Gotowanie Koreczki z salami. Składniki do grubości)-1 duży, wąski ogórek-10 oliwek-gęsty majonez.

Jak ugotować Koreczki z salami

Definicja KORECZKI Z SALAMI: Składniki Przepis -20 plastrów salami (?redniej grubości)
-1 duży, wąski ogórek
-10 oliwek
-gęsty majonez
-piórka koperku do dekoracji Ogórek obrać ze skórki i wyci?ć z niego 10 kr?żków, nieco grubszych od plasterków wędliny.
Plasterki salami cieniutko posmarować majonezem. Między 2 plasterki wędliny wkładać plasterek ogórka. Na wierzchu ułożyć jeszcze po 1 oliwce i całość spi?ć wykałaczką. Ułożyć na półmisku. Obok oliwki zrobić na każdym koreczku kopczyk z majonezu i przybrać go piórkami koperku.

Czym jest Koreczki z salami znaczenie w Słownik K .