Przepis na Minizapiekanki
SKŁADNIKI DO MINIZAPIEKANKI co to jest
Gotowanie Minizapiekanki. Składniki do polędwicy   •  plasterek sera    •  masło    •  ew. czerwona.

Jak ugotować Minizapiekanki

Definicja MINIZAPIEKANKI: Składniki •  bułka
  
•  plasterek szynki lub polędwicy
  
•  plasterek sera
  
•  masło
  
•  ew. czerwona papryka
  
•  ketchup
   Etapy przygotowania 1.  Przekrój bułkę na pół, posmaruj masłem, połóż wędlinę i ser. Jesli lubisz, możesz położyć kawałek papryki.
    
2.  Włóż do piekarnika i piecz do momentu, gdy ser się przyrumieni.
    
3.  Wyjąć z piekarnika, polać tym co się lubi: ketchupem, musztardą, dressingiem, dipem czosnkowym.
    
4.  Najlepiej minizapiekanki smakują na ciepło, ale są też pyszne na zimno. Do podstawowych składników można dodać swoje ulubione np. pieczarki, kukurydzę. 

Czym jest Minizapiekanki znaczenie w Słownik M .