Przepis na Ogórki małosolne 1
SKŁADNIKI DO OGÓRKI MAŁOSOLNE co to jest
Gotowanie Ogórki małosolne 1. Składniki do nigdy nie uzywaj morskiej, czy tym podobnej)Czosnek.

Jak ugotować Ogórki małosolne 1

Definicja OGÓRKI MAŁOSOLNE 1: Na 1 litr wody 1 lyzka stolowa soli (zwykla sol, nigdy nie uzywaj morskiej, czy tym podobnej)
Czosnek - kilka zabkow przekrojonych na pol
kawalek chrzanu
koper, najwazniejsze sa w tym kwiatostany (to jest to na koncu lodygi, po drugiej stronie od korzenia)
dwa liscie czarnej porzeczki
ogorki (do smaku :))
Kiedy zalejesz ogorki solanka, to mozesz zaczac je jesc juz po 2-3 dniach. Nie trzymaj ich na sloncu bo pojawia sie na nich plesn.

Czym jest Ogórki małosolne 1 znaczenie w Słownik O .