Jak ugotować Ogórki nadziewane sałatką majonezową
Definicja OGÓRKI NADZIEWANE SAŁATKĄ MAJONEZOWĄ: Składniki: 3 ogórki długie, wąskie parę łyżek sałatki majonezowej mięsnej sól listki sałaty 4 łyżki sosu majonezowego pomidor do przybrania Wykonanie: Sporządzić sałatkę, nie rozrzedzać jej, wynieść na zimno, aby stężała. Odłożyć trochę sosu majonezowego przed wymieszaniem sałatki. Ogórki opłukać, obrać, wydrążyć łyżeczką, wnętrze lekko posypać solą. Ogórki nadziać sałatką, upychając dokładnie łyżką i pokrajać ostrym nożem na porcje 3 cm grubości. Półmisek obłożyć listkami sałaty, ułożyć porcje ogórka przekrojem na wierzch. Półmisek przybrać krążkami pomidora.
Czym jest Ogórki nadziewane sałatką znaczenie w Słownik O .