Przepis na Okra nadziewana
SKŁADNIKI DO OKRA NADZIEWANA co to jest
Gotowanie Okra nadziewana smażoną cebulą. Składniki do łyżeczki suszonego mango1 łyżeczka kminku.

Jak ugotować Okra nadziewana smażoną cebulą

Definicja OKRA NADZIEWANA SMAŻONĄ CEBULĄ: 450 g okry
150 ml oleju
100 g suszonej cebuli
2 łyżeczki suszonego mango
1 łyżeczka kminku mielonego
1 łyżeczka mielonego chili
1 łyżeczka soli Naci?ć okrę wzdłuż całego str?czka, odci?ć ogonki. Rozgrzać olej, podsmażyć cebulę, wyjąć ją i przełożyć do miski. Dodać mango, kminek, chili, sól
 i wymieszać. Str?czki okry nadziewać cebulką. Ponownie rozgrzać olej, smażyć okrę ok. 12 min.    

Czym jest Okra nadziewana smażoną cebulą znaczenie w Słownik O .