Przepis na Omlet z tuńczykiem
SKŁADNIKI DO OMLET Z co to jest
Gotowanie Omlet z tuńczykiem. Składniki do wytrawnego (10 g),50 g tuńczyka z puszki,łyżeczka natki.

Jak ugotować Omlet z tuńczykiem

Definicja OMLET Z TUŃCZYKIEM: Składniki:2 jaja,
kieliszek białego wina wytrawnego (10 g),
50 g tuńczyka z puszki,
łyżeczka natki pietruszki,
sól i pieprz do smaku,
tłuszcz.

 
Sposób przyrządzenia:        Omlet przygotować wg przepisu na omlet naturalny dodając zamiast mleka wino. Gdy się od spodu podsmaży, nałożyć rozdrobnionego tuńczyka, posypać natką pietruszki, zwinąć łopatką oba brzegi do środka, przełożyć na ogrzany półmisek i zaraz podawać.

Czym jest Omlet z tuńczykiem znaczenie w Słownik O .