Przepis na Orientalna fasolka
SKŁADNIKI DO ORIENTALNA co to jest
Gotowanie Orientalna fasolka szparagowa. Składniki do pomidorów2 szkl. wywaru z warzyw2 cebule2.

Jak ugotować Orientalna fasolka szparagowa

Definicja ORIENTALNA FASOLKA SZPARAGOWA: 3/4 kg fasolki szparagowej
3/4 szkl. ryżu
1/2 kg pomidorów
2 szkl. wywaru z warzyw
2 cebule
2 ząbki czosnku
szkl. siekanej zieleniny
olej, masło
sól, pieprz Fasolkę ugotować w osolonym wrz?tku, odcedzić. Przełożyć do rondla z łyżką masła. W głębokiej patelni rozgrzać olej, przysmażyć cebulę, wsypać suchy ryż i smażyć, ale nie zarumienić. Zagotować wywar, przełożyć ryż i pod przykryciem na małym ogniu gotować, aż wchłonie cały płyn. Wymieszać z fasolką. Na patelni ponownie rozgrzać olej, wrzucić roztarty z solą czosnek i pokrojone w ćwiartki pomidory, przysmażyć i przyprawić. Posypać zieleniną.

Czym jest Orientalna fasolka szparagowa znaczenie w Słownik O .