Przepis na Oscypek smażony w
SKŁADNIKI DO OSCYPEK SMAŻONY co to jest
Gotowanie Oscypek smażony w ziołach prowansalskich. Składniki do 0,5 do 1 cm) • 8 plastrów pomidora.

Jak ugotować Oscypek smażony w ziołach prowansalskich

Definicja OSCYPEK SMAŻONY W ZIOŁACH PROWANSALSKICH: SKŁADNIKI: • 8 plastrów oscypka (grubych na około 0,5 do 1 cm) • 8 plastrów pomidora • 2-3 cebule • 3 łyżki masła • zioła prowansalskie WYKONANIE: 1. Cebule pokroić w cienkie półplasterki. 2. Na patelni roztopić masło i zeszklić cebulę, następnie wyjąć i trzymać w cieple. 3. Na patelni ułożyć plastry sera, posypać ziołami i smażyć na złoty kolor. Po chwili odwrócić, także posypać ziołami, ułożyć na każdym kawałku plaster pomidora, a na wierzchu po porcji cebuli. Smażyć jeszcze przez chwilę. 4. Podawać w towarzystwie pieczywa i masła czosnkowego.

Czym jest Oscypek smażony w ziołach znaczenie w Słownik O .