Przepis na Oscypki w boczku
SKŁADNIKI DO OSCYPKI W BOCZKU co to jest
Gotowanie Oscypki w boczku. Składniki do tyle ile oscypków słoik żurawin wykałaczki ETAPY.

Jak ugotować Oscypki w boczku

Definicja OSCYPKI W BOCZKU: SKŁADNIKI: oscypki duże pastry boczku (lub szynki)- tyle ile oscypków słoik żurawin wykałaczki ETAPY PRZYGOTOWANIA: 1. Każdy z oscypków owinąć plastrem boczku lub szynki. Przypiąć wykałaczkę. 2. Ułożyć na natłuszczonej blasze i włożyć do rozgrzanego piekarnika lub do mikrofalówki. Po kilku minutach boczek się przyrumieni, a oscypki lekko zmiękną. 3. W tym czasie rozgrzać żurawiny z odrobiną wody, mieszając, by się nie przypaliły. 4. Podawać na gorąco oscypki w boczkowej skórce polane żurawinami.

Czym jest Oscypki w boczku znaczenie w Słownik O .