Przepis na Owoce w
SKŁADNIKI DO OWOCE W co to jest
Gotowanie Owoce w czekoladowej koronie. Składniki do łatweSkładniki na 1 porcję • 3 plastry ananasa.

Jak ugotować Owoce w czekoladowej koronie

Definicja OWOCE W CZEKOLADOWEJ KORONIE: Przygotowanie: 15 min.

Trudność: bardzo łatwe


Składniki na 1 porcję

• 3 plastry ananasa z puszki • banan • 3 kiwi • 10 dag winogron • 2-3 mandarynki • 10 dag wisienek koktailowych • ok. 100 ml likieru pomarańczowego • 20 dag kremu czekoladowego
Etapy przygotowania

1. Ananas, obrany banan i kiwi pokroić w dużą kostkę. 2. Mandarynki podzielić na cząstki, obrać z białych błonek. 3. Z winogron usunąć pestki. 4. Przygotowane owoce i wisienki wymieszać, polać likierem. Udekorować kremem nakładanym ze szprycy.

Czym jest Owoce w czekoladowej koronie znaczenie w Słownik O .