Przepis na Owoce w syropie
SKŁADNIKI DO OWOCE W SYROPIE co to jest
Gotowanie Owoce w syropie - deser wietnamski. Składniki do łyżeczki soku z cytryny- 1 pomarańcza- 2.

Jak ugotować Owoce w syropie - deser wietnamski

Definicja OWOCE W SYROPIE - DESER WIETNAMSKI: - 2 łyżki cukru
- 2 łyżki wytrawnego sherry
- 2 łyżeczki soku z cytryny
- 1 pomarańcza
- 2 szklanki kawałków ananasa (świeżego lub z puszki)
- 1 szklanka owoców liczi (z puszki)


Wymieszaj cukier z 2 łyżkami wody, gotuj, aż połowa odparuje i powstanie syrop. OstudĽ, wymieszaj z sherry i sokiem. Obierz pomarańczę, powycinaj cz?stki. Wymieszaj z ananasami i liczi, polej syropem.

Czym jest Owoce w syropie - deser znaczenie w Słownik O .