Przepis na Owowcowy puchar
SKŁADNIKI DO OWOWCOWY PUCHAR co to jest
Gotowanie Owowcowy puchar. Składniki do poziomki, jagody, agrest, porzeczki • 2 naturalne jogurty.

Jak ugotować Owowcowy puchar

Definicja OWOWCOWY PUCHAR: Składniki • Około 1 kg różnych owoców (maliny, poziomki, jagody, agrest, porzeczki • 2 naturalne jogurty, • małe opakowanie śmietanki • 2 łyżki cukru pudru, • szczypta szafranu • łyżka posiekanej zielonej mięty, • 2-3 małe gałązki zielonej mięty do przybrania Etapy przygotowania Jogurt dokładnie zmiksować ze śmietanką i szafranem namoczonym w łyżce gorącej wody oraz cukrem pudrem, wymieszać z posiekaną miętą, wstawić do lodówki, mocno schłodzić. Umyte owoce rozłożyć do pucharków, polać schłodzonym sosem, udekorować gałązkami mięty.

Czym jest Owowcowy puchar znaczenie w Słownik O .