Przepis na Paluszki rybne na
SKŁADNIKI DO PALUSZKI RYBNE co to jest
Gotowanie Paluszki rybne na patyku. Składniki do paluszków rybnych3-4 ogórkiduży słoik pikantnego.

Jak ugotować Paluszki rybne na patyku

Definicja PALUSZKI RYBNE NA PATYKU: Składniki: 2 opakowania (20szt.) mrożonych paluszków rybnych
3-4 ogórki
duży słoik pikantnego keczupu
olej do smażenia Wykonanie: Na szerokiej patelni rozgrzać olej i usmażyć na nim paluszki rybne, pięknie je rumieniąc ze wszystkich stron. Gorące przekładać na półmisek wyścielony papierowym ręcznikiem, by ociekły z tłuszczu. Ogórki umyć i po odcięciu końców pokroić wzdłuż w słupki mniej więcej równej długości. Gdy paluszki wystygną, wbić w każdy długą szpadkę ( tak jak wetknięty w lody patyk ). Podawać z keczupem i kawałkami ogórków.

Czym jest Paluszki rybne na patyku znaczenie w Słownik P .