Przepis na Paluszki z
SKŁADNIKI DO PALUSZKI Z co to jest
Gotowanie Paluszki z mielonego mięsa pieczone na grillu. Składniki do wołowo, wieprzowego), 1 jajko.

Jak ugotować Paluszki z mielonego mięsa pieczone na grillu

Definicja PALUSZKI Z MIELONEGO MIĘSA PIECZONE NA GRILLU: SKŁADNIKI: 50 dkg mieszanego mielonego mięsa (wołowo, wieprzowego), 1 jajko, sól, pieprz, 2 łyżki oliwy. WYKONANIE: Mięso doprawić solą i pieprzem na ostro. Wymieszać z roztrzepanym jajkiem. Dłonie zwilżyć oliwą i z masy mięsnej formować wałeczki o średnicy palca. Piec na grillu kilka razy przewracając. Podawać z różnymi zimnymi sosami.

Czym jest Paluszki z mielonego mięsa znaczenie w Słownik P .