Przepis na Panga na zielono
SKŁADNIKI DO PANGA NA ZIELONO co to jest
Gotowanie Panga na zielono. Składniki do mrożony (pół mrożonki), ser pleśniowy (20-30 dag), pieprz.

Jak ugotować Panga na zielono

Definicja PANGA NA ZIELONO: Składniki: panga (2 filety), szpinak rozdrobniony mrożony (pół mrożonki), ser pleśniowy (20-30 dag), pieprz cytrynowy Wykonanie: Rozmrożone filety z pangi posypać pieprzem cytrynowym i odstawić na parę godzin (najlepiej na noc). Potem wyłożyć je do naczynia żaroodpornego i na nie potarkować ser pleśniowy (duże oczka), następnie odcisnąć szpinak i wyłożyć na ser, na koniec ponownie warstwę sera pleśniowego. Wstawić do piekarnika. Piec ok. 30 min.

Czym jest Panga na zielono znaczenie w Słownik P .