Przepis na Panga po kreolsku
SKŁADNIKI DO PANGA PO KREOLSKU co to jest
Gotowanie Panga po kreolsku. Składniki do cytryny 1 łyżka oliwy z oliwek Sos: 1 łyżka masła 1.

Jak ugotować Panga po kreolsku

Definicja PANGA PO KREOLSKU: Składniki: 1 kg filetów z pangi 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka oliwy z oliwek Sos: 1 łyżka masła 1 cebula pokrojona w kostkę 1 papryka, oczyszczona i pokrojona w kostkę ½ szklanki piure pomidorów kilka gałązek naci kolendry pokrojonej drobno 1 łyżeczka sosu chili sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Rybę skropić sokiem z cytryny, przyprawić sola i pieprzem. W rondlu rozgrzać masło dodać cebulę i paprykę, zeszklić mieszając, dodać piure z pomidorów dusić około 8 minut, przyprawić sosem chili, solą i pieprzem, dodać natkę kolendry, odstawić w gorące miejsce. Na patelni rozgrzać mocno oliwę, smażyć filety po około 3 minuty z każdej strony. Podawać rybę polana sosem.

Czym jest Panga po kreolsku znaczenie w Słownik P .