Przepis na Panga w grzybach
SKŁADNIKI DO PANGA W GRZYBACH co to jest
Gotowanie Panga w grzybach. Składniki do dkg grzybow (kurki albo pieczarki) masło oliwa 1 roztarty.

Jak ugotować Panga w grzybach

Definicja PANGA W GRZYBACH: Składniki 4 Filety z pangi przyprawa do ryb 30-40 dkg grzybow (kurki albo pieczarki) masło oliwa 1 roztarty zabek czosnku vegeta sol bialy pieprz 2 lyzki posiekanej natki  Sposób wykonania Opłukane i osuszone filety z pangi posypujemy przyprawa do ryb. Masło mieszamy z roztartym czosnkiem. Kawałki ryby smazymy na rozgrzanej patelni i oliwa okolo 15 minut. W tym czasie czyscimy i myjemy dokladnie grzyby, ktore nastepnie kroimy w cienkie plasterki i podsmazamy na masle -  doprawiamy do smaku sola pieprzem oraz vegeta. Na kazdy kawalek usmazonej pangi dajemy kawalek masla czosnkowego . Po chwili wykladamy tez na rybe grzyby i jeszcze moment trzymymy na ogniu. Pange podajemy posypaną posiekaną natką. 

Czym jest Panga w grzybach znaczenie w Słownik P .