Przepis na Panga w mące
SKŁADNIKI DO PANGA W MĄCE co to jest
Gotowanie Panga w mące kukurydzianej (pyszna). Składniki do kukurydzianasól, pieprzolej RYŻOWY.

Jak ugotować Panga w mące kukurydzianej (pyszna)

Definicja PANGA W MĄCE KUKURYDZIANEJ (PYSZNA): Składniki Przepis Filet pangi
m?ka kukurydziana
sól, pieprz
olej RYŻOWY koniecznie

Przygotowujemy rybkę do smażenia czyli po rozmrożeniu solimy i doprawiamy do smaku ulubionymi przyprawami i panierujemy tylko w m?ce kukurydzianej. Kładziemy na dobrze rozgrzany olej ryżowy i smażymy na złoty kolor z obydwóch stron.

Dlaczego ryżowy olej - ma bardzo wysoką temperaturę smażenia , nie dymi, do smażenia ryby pasuje idealnie, zreszt? do innych potraw też.
Polecam dla dzieci  od 18 miesi?ca

Czym jest Panga w mące kukurydzianej znaczenie w Słownik P .