Przepis na Panga w sosie
SKŁADNIKI DO PANGA W SOSIE co to jest
Gotowanie Panga w sosie kaparowo - pieprzowym. Składniki do Śmietana słodka 250 ml 30% Słoiczek.

Jak ugotować Panga w sosie kaparowo - pieprzowym

Definicja PANGA W SOSIE KAPAROWO - PIEPRZOWYM: Składniki: Panga 600 g, moze byc mrożona, Śmietana słodka 250 ml 30% Słoiczek kaparów w zalewie, zielony pieprz, cytryna, kostka rosołowa. Wykonanie: Filety pangi rozmrozić, osuszyć, skropić cytryną, ewentualnie doprawić odrobiną soli i pieprzu czarnego. Przygotować bulion z kostki, trochę bardziej esencjonalny - duzy kubek raczej niz przepisowe 500 ml. Pangę wyłozyć do naczynia żaroodpornego, zalać rosołem, dodać małą garść zielonego pieprzu oraz odcedzone kapary ze słoiczka (pół słoiczka wystarczy). Do tego wlewamy śmietanę i wstawiamy do nagrzanego piekarnika na pół godziny.

Czym jest Panga w sosie kaparowo znaczenie w Słownik P .