Przepis na Panga w sosie
SKŁADNIKI DO PANGA W SOSIE co to jest
Gotowanie Panga w sosie śmietanowo- koperkowym. Składniki do pęczek koperku * 1 śmietana 18% * 1.

Jak ugotować Panga w sosie śmietanowo- koperkowym

Definicja PANGA W SOSIE ŚMIETANOWO- KOPERKOWYM: SKŁADNIKI: * 0, 5 kg ryby panga * 1 por * 1 pęczek koperku * 1 śmietana 18% * 1 jogurt naturalny * 1 łyżka musztardy * 1 łyżka mąki ziemniaczanej * 25 dkg sera żółtego WYKONANIE: Por pokroić w plasterki, ułożyć na posmarowanym naczyniu żaroodpornym, na to koperek pokrojony, na to ryba pokrojona w kawałki przyprawiona solą i pieprzem, zalać sosem. Sos: śmietana + musztarda + mąka ziemniaczana + jogurt naturalny. Rybę zalać sosem i posypać startym serem żółtym. Piec 20 min. w dobrze nagrzanym piekarniku 180 - 200° C.

Czym jest Panga w sosie śmietanowo znaczenie w Słownik P .