Przepis na Panierowany owczy
SKŁADNIKI DO PANIEROWANY co to jest
Gotowanie Panierowany owczy ser. Składniki do radicchio,  40 dag białego sera owczego, 4 jajka, 10.

Jak ugotować Panierowany owczy ser

Definicja PANIEROWANY OWCZY SER: Składniki: Po 10 dag rukoli, roszponki i radicchio,  40 dag białego sera owczego, 4 jajka, 10 dag tartej bułki, 1 łyżeczka suszonego tymianku, 1 szklanka soku winogronowego, 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej, 8 pomidorków  koktajlowych, 600 ml bulionu drobiowego, 4 świeże figi,  po 1 kiści winogron zielonych i fioletowych, 8 łyżek oliwy Sos winegret: 2 łyżki soku z cytryny, 2 łyżki octu winnego, 1 mały ząbek czosnku roztarty z solą,  1 łyżka oliwy  Wykonanie:  Z owczego serka uformuj po 3 krążki na osobę, panieruj je w jajku i tartej bułce. Sałaty porwij na kawałki. Wszystkie składniki sosu winegret zmieszaj w słoiku, by utworzyła się emulsja. Mąkę rozprowadź odrobiną soku winogronowego. Resztę soku zagotuj z bulionem i tymiankiem, wlej mąkę. Zagotuj, mieszając. Dodaj przekrojone na pół winogrona bez pestek. Owczy ser usmaż na oliwie na złoty kolor. Sałatę wymieszaj z sosem winegret, obłóż krążkami sera. Polej sosem winogronowym, udekoruj figami i pomidorkami pokrojonymi na ćwiartki

Czym jest Panierowany owczy ser znaczenie w Słownik P .