Przepis na Papryka
SKŁADNIKI DO PAPRYKA co to jest
Gotowanie Papryka faszerowana grzybami. Składniki do minKaloryczność: 40 kcal/porcjaTrudność.

Jak ugotować Papryka faszerowana grzybami

Definicja PAPRYKA FASZEROWANA GRZYBAMI: Przygotowanie: 50 min

Oczekiwanie: 50 min

Kaloryczność: 40 kcal/porcja

Trudność: łatwe


Składniki na 2 porcje

  • 4 czerwone papryki, 25 dag pieczarek, cebula, ząbek czosnku, łyżka natki pietruszki, pomidor, 4 łyżki grzybowej ramy, 3 łyżki margaryny Ramy Classic, szklanka bulionu, bazylia, pieprz, sól, jajko        
Etapy przygotowania

1. Paprykę oczyścić, posolić i dusić na 2 łyżkach margaryny.Pieczarki, cebulę i czosnek posiekać, przyrumienić na margarynie. 2. Dodać natkę, jajko, pieprz i sól. Farszem napełnić paprykę. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu posmarowanym margaryną. Zalać bulionem. Dusić 25 min w piekarniku (190 stopni C). Na papryce położyć 3. Plaster pomidora, łyżkę RamyBonjour, posypać bazylią. Zapiekać 15 min.

Czym jest Papryka faszerowana grzybami znaczenie w Słownik P .